Be a girl with a mind
a bitch with an attitude
a lady with a class!

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

τρένα και σταθμοί!

κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και κοιτάζω τον εαυτό μου!κοιτάζω τις αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτόν....ένα τελείως διαφορετικό πλάσμα από αυτό που πριν από 16 περίπου χρονιά άνοιξε τα μάτια του και είδε γύρω του άγνωστα για αυτό μέχρι τότε άτομα,που στη συνέχεια έγιναν οικογένεια του!που ακόμα και τώρα άμα κλείσει τα μάτια του και τα ανοίξει πάλι θα δει ξένα άτομα γύρω του....που σιγά σιγά γίνονται όλο και πιο οικία για αυτό....κάθε μέρα στο δρόμο συναντάμε άτομα τελείως άγνωστα σε εμάς!κάποια τα γνωρίζουμε και τα βάζουμε στη ζωή μας....κάποια απλά τα κοιτάμε αναρωτιόμαστε και τα προσπερνάμε!
από παιδιά προσπαθούμε να γνωρίζουμε καινούρια άτομα στη ζωή μας για αλλαγή!παίρνουμε κάποια στοιχεία από αυτά αλλά και αυτά παίρνουν από εμάς!
ξεκινάμε να κάνουμε παρέα μα κάποια άτομα που ούτε καν πιστεύαμε πως θα γνωρίζαμε...και να που έχουμε δέσει τόσο πολύ που είναι δύσκολο να φανταστούμε πως θα κάναμε!
με κάθε νέα αρχή που κάνουμε στη ζωή μας...με κάθε καινούριο ξεκίνημα πιστεύουμε πως θα χάσουμε τα άτομα που είδη ξέρουμε...και όμως αν με αυτά τα άτομα έχουμε ένα γερό δέσιμο δεν θα χαθούμε....ποτέ!
κάθε δάκρυ που βλέπω στον καθρέφτη να κυλάει μου θυμίζει όλους όσους έχουν περάσει από τη ζωή μου...και κυρίως αυτούς που έχουν μείνει σε αυτή!
έχω μπει στην τελευταία φάση της μαθητικής μου ζωής και ξέρω ότι έχω τόση και άλλη τόση....και όλη αυτή θέλω να τη ζήσω με εσάς!
εσάς που είστε για μένα άτομα σταθμοί..τρένα...αμαξοστοιχίες....όπως θέλετε πείτε τα!
δεν με νοιάζει.....ξέρετε γιατί?
γιατί με αυτά τα άτομα έχω κάνει σταθμούς στη ζωή μου.....και ταξιδεύω κάθε μέρα μαζί τους πάνω σε ένα τρένο προς την ίδια κατεύθυνση!
ρίχνω μία τελευταία ματιά στον καθρέφτη....και βλέπω ένα άτομο να χαμογελάει με τη σκέψη μόνο και μόνο επειδή ξέρει ότι είστε δίπλα του κάθε μέρα που περνάει!
σκουπίζω τα μάτια μου και σηκώνομαι όσο πιο γρήγορα μπορώ....βάζω τα nike μου και βγαίνω έξω!
βλέπω ότι έχει βραδιάσει και τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορώ για να βρεθώ μαζί σας!
με εσάς που ξέρω ότι με περιμένετε στην επόμενη γωνία για να μπούμε μαζί στο τρένο να                               φύγουμε....μα πάμε αλλού!

σας ευχαριστώ όλους!

1 σχόλιο: