Be a girl with a mind
a bitch with an attitude
a lady with a class!

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ένα μπουκαλάκι άρωμα!

κάθε φορά που πας σε ένα μαγαζί με αρώματα πάντα καταλήγεις σε αυτό που σου γαργάλησε τη μύτη πρώτο και σε αυτό που σε έκανε να θυμηθείς εικόνες όμορφες!
το μυρίζεις όλη μέρα κάθε μέρα..δεν χορταίνεις να το μυρίζεις...το ξεχωρίζεις από τα άλλα και το φοράς μόνο σε ειδικές περιπτώσεις!έχει γίνει το αγαπημένο σου....το έχεις πάντα μαζί σου και το φοράς για να αφήσεις το δικό σου ''στίγμα'' εκεί όπου βρίσκεσαι!θες να το μυρίσουν όλοι και να μοιραστείς μαζί τους τη χαρά που σου προσφέρει!όταν γυρίζεις σπίτι κάθεσαι απλά και το μυρίζεις...και σκέφτεσαι...σκέφτεσαι...και σκέφτεσαι μέχρι μου σε παίρνει ο ύπνος!την επόμενη μέρα πάλι το ίδιο...ξεκινάς με αυτό το μπουκαλάκι το άρωμα! εξακολουθείς να κάνεις το ίδιο για μέρες... ώσπου κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι το αγαπημένο σου άρωμα τελειώνει σιγά σιγά!σκέφτεσαι μακάρι να κρατούσε για πάντα....
βάζεις για μία ακόμα τελευταία φορά και ύστερα αποφασίζεις ότι πρέπει να το αφήσεις στο ράφι μαζί με τα υπόλοιπα και να πας στο μαγαζί ξανά να αναζητήσεις κάποιο καινούριο άρωμα!ποτέ δεν θα βρεις κάποιο να του μοιάζει....θα βρεις κάποιο που απλά θα το αντικαταστήσει αλλά πότε δεν θα μυρίζει όπως αυτό!
κάπως έτσι είσαι εσύ για μένα!ένα παλιό μπουκαλάκι άρωμα!σε είδα και μου θύμισες όμορφες εικόνες....σε είχα μαζί μου κάποτε και αποτελούσες την καθημερινότητα μου....δεν περνούσε μέρα που να μην σου μιλάω...που να μην σε σκέφτομαι!ήθελα να είσαι μαζί μου γιατί μαζί σου ήμουν όμορφα!
συνειδητοποίησα όμως λίγο αργά ότι τελείωσες και δεν πρόλαβα να κρατήσω ούτε σταγόνα μέσα στο μπουκαλάκι!έχει μείνει μόνο το άρωμά σου να σε θυμίζει!
και για αυτό το λόγο αποφάσισα να κρατήσω το μπουκάλι σου πάνω στο ράφι ,ξεχωριστά από τα άλλα, για να σε θυμάμαι!
θα πάω ξανά στο μαγαζί να βρω κάποιο άρωμα...αλλά ξέρω πως δεν θα βρω το ίδιο! ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

3 σχόλια:

  1. εγω το πηρα διαφορετικα. ο καθενας μπορει να το παρει διαφορετικα. αυτο το αρθρο για τον καθενα μας ειναι διαφορετικο. για καποιους μπορει να ειναι μια κολωνια (θυμασαι οταν τελειωσε αυτη η τελεια που ειχα? ακομα και εσυ μου χες πει οτι αυτη η κολωνια με θυμιζει:( ) για αλλους παλι ειναι το ατομο που φορα την κολονια(ποση ωρα ειμασταν Hondos και ψαχναμε αυτη τη γαμιδενια κολωνια, την δικια του?) και οντως ειναι καποιες μυρωδιες που δεν θα ξεχασεις ποτε. Η μυρωδια της κολωνιας του και των ρουχων του! Δεν θα βρω αλλη παρομοια μυρωδια ποτε*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς είναι ο καθένας το λαμβάνει διαφορετικά αλλά όλοι νομίζω αναζητάμε εκεί έξω μυρωδιές,αρώματα κ.α που μας είναι οικεία γνωστά και ποτέ δεν ξεχνάμε, μας θυμίζουν κάτι δίκο μας,ένα κομμάτι μας ή κάτι που μας λείπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή