Be a girl with a mind
a bitch with an attitude
a lady with a class!

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

toys!

γειαααααα!!!
εδώ είμαι πάλι!:)
το σημερινό μας θέμα είναι τα παιχνίδια!ΟΛΑ τα παιχνίδια!
από την κούνια όλοι θέλουμε να παίζουμε με ένα παιχνίδι για να αποσχολούμε την ώρα μας και να έχουμε κάτι να λέμε πως κάναμεεε!
''ΕΕΕ μαμά κοίτα παίζω με το καινούριο αυτοκινητάκι που μου έφερε η νονά''
''ΕΕΕ μπαμπά δεεες ωραία η κούκλα μου?''
''ΕΕΕ Μαρία δες το καινούριο μου επιτραπέζιο!θες να παίξουμε?''
''ΕΕΕ Κώστα θες να παίξουμε μπάλα?''
όλα κοινά παιχνίδια που έχουν όλα τα παιδιά και χαίρονται!αλλά και μερικές φορές ορισμένα προτιμούν άλλου είδους παιχνίδια!λίγο πιο επικίνδυνα κυρίως για τους άλλους!
μιλάω για τα παιχνίδια των συναισθημάτων και της ανοχής!
''ΕΕΕ Έλενα θες να παίξω λίγο με τα συναισθήματά σου και μετά θα φύγω:''
γιεεεπ!
αλλά όπως σε όλες τις περιπτώσεις είτε είναι άψυχο αντικείμενο είτε έχει καρδία που τρέφει συναισθήματα πάλι το παιδί άμα δει πως έχει παίξει πολλές φορές τα ίδια και τα ίδια βαριέται και παρατάει το παιχνίδι στην άκρη!πολλές φορές όμως άμα  δει πως δεν το γεμίζει το καινούριο του παιχνίδι θυμάται πως κάπου στη γωνία του δωματίου μέσα σε ένα κουβά έχει παρατήσει το άλλο το παιχνίδι ''τη σταθερή αξία''... πολλές φορές όμως καθώς προσπαθούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτό το παιχνίδι από τον πάτο του κουβά διαπιστώνουμε πως δεν είναι όπως το αφήσαμε!κάτι έχει χαλάσει σε αυτό....και δεν είναι σε θέσει να ξαναπαίξεις μαζί του!
για αυτό πρόσεχε τα παλιά σου παιχνίδια....μπορεί την επόμενη φορά να κάνει η μαμά γενική καθαριότητα και να τα πάει στην ανακύκλωση και έτσι θα τα έχεις χάσει για πάντα!

2 σχόλια: