Be a girl with a mind
a bitch with an attitude
a lady with a class!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

κάποιος φίλος!


είχα και εγώ ένα φίλο....παίζαμε μαζί....γελούσαμε μαζί....στεναχωριόμασταν μαζί.....μας μάλωναν μαζί...
αλλά δεν μας ένοιαζε!γιατί ξέραμε ότι ήμασταν μαζί...σε όλα!από παιδιά....μου τραβούσε τα μαλλιά και δεν έλεγα τίποτα....με πείραζε και με κορόιδευε αλλά ήξερα μέσα μου ότι μ' αγαπάει!ότι και να έλεγε ήξερα ότι καταβάθος νοιάζεται για μένα...'άσχετα άμα δεν το δείχνει!
πέρασε ο καιρός!σοβάρεψαν τα πράγματα....σοβαρέψαμε και εμείς!ήρθαν τα διαβάσματα...τα φροντιστήρια....δεν βλεπόμασταν πια και τόσο συχνά....αλλά τον έβλεπα!τότε αρχίσαμε καινούριες παρέες!κάποιες ήταν κοινές και κάποιες όχι.....
έρχομαι στο σήμερα!
τον έχασα...δεν ξέρω αν είναι για πάντα....ξέρω... έκανα λάθος..προσπάθησα να ζητήσω συγνώμη αλλά δεν την δέχτηκε!είμαστε σαν 2 ξένοι που δεν έχουν ξαναμιλήσει ποτέ....τον βλέπω κάθε μέρα...θέλω να του μιλήσω αλλά φοβάμαι...δεν ξε...δεν ξέρω...αλήθεια!
απλά είναι στιγμές που χωρίς να με βλέπει κάθομαι και τον κοιτάω χωρίς να με βλέπει και σκέφτομαι....σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε περάσει μαζί...πιστεύω τα θυμάται και αυτός...δεν τα έχει ξεχάσει...το νιώθω!

δεν μπορώ να σε αναγκάσω να μου ξαναμιλήσεις....απλά συνεχίζω και προσπαθώ να αναπληρώσω το κενό σου!όσο και αν είναι δύσκολο!
αντίο και καλή τύχη σε ότι και να κάνεις!

2 σχόλια:

  1. μπορείς πάντα να προσπαθείς .. Σε πληγώνει αλλά αν η σχέση σας ήταν τόσο κοντινή δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κι αλλιώς..
    Ωστόσο,οι άνθρωποι φεύγουν.
    Κι εσύ προχωράς..
    Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά είναι ο χρόνος όμως..
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή